2. polovina 2011

 

31.12.2011
Tak a je to tu, rok je zase za námi a můžem si jen přát aby ten další byl alespoň stejně takový jako byl ten letošní. Přeji Vám vše jen to nejlepší do nového roku a ať se Vám všem daří.

Krásný nový rok.


23.12.2011
Vážení a milý čtenáři, chci Vám všem tímto popřát krásné prožití vánočních svátků, mnoho štěstí, lásky, spokojenosti a hlavně hodně zdraví. Touto cestou zároveň děkuji všem věrným i novým čtenářům pianovky, kteří my zasílají svoje maily s připomínky a nápady.

Šťastné a veselé vánoce.


19.12.2011
Dnes došlo k údržbě webu - upravil jsem seznamy filmů u skladatelů filmové hudby a nahradil nefunkční odkazy + přidal pár nových jedná se o skladatele Silvestriho a Edelmana . Pouze u skladatele Alana Silvestriho se mi nepodařilo najít na youtubu funkční odkaz na soundtrack k filmu Forest Gump, takže si ho musíte poslechnout přímo na youtub.

18.12.2011
Slibovaný článek je tu. Tentokrát mi dal ale opravdu velmi zabrat, podle výsledku Vaší ankety jsem napsal článek o skladateli filmové hudby kterého, zná asi úplně každý John Williams. A i kdyby, jste byly přeci jen na pochybách stačí zaslechnout úryvek jeho filmové hudby a budete hned vědět. Podle mého názoru je to jeden z nejlepších žijících skladatelů tohoto žánru. Samozřejmě jsem přidal do galerie i některé jeho fotky. Přeji příjemné počtení a poslech jeho nádherné hudby.

9.12.2011

Tak anketa je u konce, a abych byl upřímný z výsledku jsem opravdu velmi zklamán. Ne snad kvůli tomu pro co jste hlasovali ale jak strašně málo se Vás ankety zúčasnilo. Samozřejmě těm kteří hlasovali chci tímto hrozně moc poděkovat, protože bez zpětné odezvy Vás čtenářů nemá smysl dál tento web provozovat. Jak jsem slíbil článek samozřejmě napíšu, ale zvažuji budoucnost tohoto webu.

21.11.2011
Milí čtenáři, tak se nám blíží zimní svátky a já si dal za úkol do konce roku ještě něco napsat na pianovku. Vytvořil jsem pro vás anketu která tu bude necelé 3 týdny, její uzávěrka je 9. prosince. Jedná se o anketu Vašeho zájmu o určitou rubriku. Chtěl bych sice psát všechny rubriky a postupně to tu pěkně zaplňovat, bohužel časově to prostě není možné a tak si rozhodněte vy sami co zde chcete mít. Váš dlouho nezvěstný admin.